January 31, 2011

sayang2 saye!

video

p/s: saye sayang awak sumer la,, <3

Terima kasih atas kesudian membace entry yang ntah pape nie,, XD

aq heroin of da day!

assalamualaikum,,

well,, ary yg memenatkan(penat ke??) hahaha,, ary nie aq da berjaye mencantumkan due jiwe yang asyek nak bertekak jer sejak due menjak nie,, sorang si bega-mon sorang lagi si sengal-mon,, dengan adernyer khidmat bakti aq yang power nie, the supergurl (erk,, power ke???), aq da berjaye mendiamkan budak due orang nie,, hehehhe,, harap2 due2 senyap la ek smpay biler biler p0wn,, haish,, jgn diorang gado lagi suda la,, eh2,, aq musykil tol la,, asal aq tolong diorang ek?? padahal aq p0wn membare gak nan si bega-mon uh,, mmm,, ntah la, maybe sebab saye baek kot,, hahaha,, pasan je lebih,, hahaha,, well, hal p0wn da settle,, aq p0wn da heppy,, sengal-mon p0wn da heppy,, bega-mon p0wn udah, so wat pe nak panjang2kan lagi cite an,, hahaha,, ok la,, udah penat meyh,, bye2,,


p/s: 2 dat boy, sye maseh igt lagy ok,, jgn ingat sye boley lupe begitu saje ok? :)
Terima kasih atas kesudian membace entry yang ntah pape nie,, XD

January 30, 2011

^Y ^Y63 A28

olla sumer!! ary tak de bende yang best p0wn untok aq kobaan,, udah malas mao cerite pasal JANTAN itu lagy,, hari ini, aq nak tunjokkan kat korunk budak2 yang aq sayang giler2 nie,, JOM,, layan,,,,


ok lah,, da first person is,, *bunyik drum



 nie ialah cik SYAFIYAH 'ALIYAH AZHAR,, die nie buddy aq yg paleng best skali,, seorang yang ngok ngek selalu,, alwiz there when i need sumone 2 stay beside me,, sporting abeh!! selalu wat keje same2 tak kire la yang baek o yang jahat,, hahaha,, a smart person,, gonna miss her so much law die pnda(hopefully jgn la),, die nie suke sangat pendam2 seorang diri,, haish cik piyah nie,, apelah,, just let it be, then u'll be free! trust me,, wahai anda! sayang sayang kamoo sangat2!



si ngok ngek nie pulak ialah cik SITI NOORFAZLEENA AHMAD AZMAN(mak ai, panjang lak ai,, hahaha),, die nie nakal nyer,, YA ALLAH,, suke ajak aq wat keje jahat,, hahaha,, gurau saje,, die nie baek la jugak,, suke busybody tapi ngan busybody die uh la yang banyak  sgt tolong aq,, huhu,, thankz yunk,, saye sangat miss sama dia la,, die nie untong sikit,, dapat masok SBPI GOMBAK,, dlu die pnah masok TTJ,, tapi da bla pegi sbpi,, untong untong,, hahaha,, die nie munk giler2 sgt! best kot jadik besfwend die,, ope dapat kawan sampai biler2! 



yang nie pulak ialah cik dobot a.k.a NURUL FATIHIN ALIA YUSRI,, dalam ramai2, saye paleng rindu die la coz die yang paleng cepat sekali pinda,, sangat sayang sama die,, macam2 hal aq da buat nan die nie,, die nie childish sikit,, x mao befikir panjang,, sngat lah sengal,, die gak la yang selalu dengar cite ngarot2 n sumer hal p0wn aq g tau die dlu,, aq x tau camne kitorang boley rapat padahal before uh kitorang x pernah nak kenal,, hahahaha,, dengan die nie la aq ley lepas sumer hal,, tapi die nie sangatlah bega yer anda,, papehal p0wn, saye sangat syang sama dia! 



nie pulak ialah teman ngok ngek saye di kala di landa kebosanan tahap kritikal,, name die nie plak MUHAMMAD LUQMAN ROSLY,, budak TTJ bhai! hahaha,, seorang yang pemalu(bajet la hai),, hahaha,, suke merapek x tentu hale,, sngat lah suke memBAJET ye anda,, selalu jadik teman yang aq kacau law aq da bosan nk mampos,, sporting n pandai melukis tau tp lagi pandai merapu x tentu hale,, n yang paleng best sekali, die nie tersangat lah PELIK,, ape yang pelik p0wn aq x bape nak sure sangat,, hahaha,, sayng kot dengan die,, ope dapat kawan sampay biler2! 



si chantek manis ini ialah kawan terhebat saye! name die ialah WAN MIRA NATASHA WAN MUHAMMAD ARIFFIN(pergh,, name eh palak,, panajang bebenor),, die nie seorang yang sangatlah peka ye anda,, die sangat lah baek n sangat pandai simpan rahsie,, die nie baek, baek jugak tapi biler da keluar tanduk setan eh,, haish,, ko ingat ko boleh lepas ke?? hahaha,, wan nie munk sangat prihatin ngan kengkawan die,, penyayang n caring,, love her so much la pendek kate,, hope sangat ley membe dengan die sampai biler2! miss u ny dear! 
 nie lah geng yang terbaek pernah ade lam idop misslieya,, misslieya sayang dorang sangat2,, walaupown kite maybe da x rapat cam dulu, percayalah misslieya sayang korunk sampai bile2,, 

4 Head is better than One

hah! amcm,, comey2 kan kengkawan aq,, aq munk sayng giler babeng la kat diorang nie,, aq rase tanpe diorang nie aq x tau la camner idop aq skunk,, huuhuhu,, sangat bertuah dapat membe cam diorang nie,, macam2 karenah tapi you all are da best! seyez sayang korunk sangat2! *ewah,,, terlebey suda,, hahaha,,

Terima kasih atas kesudian membace entry yang ntah pape nie,, XD

January 14, 2011

fenin fenin

mak oi! fenin? ape yg fenin nyer p0wn aku x tau lah,, haha,, wei, aku rindu dia la!! serius nie! hahaha,, dah dah,, actually x ade motif p0wn mahu tulis,, nak cite pasal ape yek? hah! cite pasal bukak sekolah nie,, untuk pengetahuan semua, saya telah mengambil jurusan sains akaun,, tau apa itu sains akaun? baiklah adik-adik semua, sains akaun nie ada 9 subjek semuanya,, ada BM,BI,MATHS,SEJ,AGAME,CHEMISTRY,PHYSICS,PRINSIP PERAKAUNAN dan ADD MATHS,, mmm,,, susah?? alahai,, mana ada benda dalam dunia nie yang senang,, semuanya depends on korunk gak,, korunk kene lah fikir2kan ape yang korunk nk jadik bila da besar nanty,,, akaun nie best la jugak,, pasal kire2,, lagi p0wn, akuan sgt pnting yer adik-adik,, kita sentiase menggunakan prinsip akaun dalam hari-hari kita,,, mungkin korunk x perasan ataup0wn buat-buat x perasan,, hehehe,, it's a fun subject,, bukan lah nak kat ape, tp memang seronok la belajar akaun nie,, biologi p0wn best jugak(agaknyer la)..kalau korunk rase korunk bole carry bio, teruskanlah,, hahhaa,, physics? physics nie boleh jadi subject yang sangat menyeronokkan kalau korunk faham,, hehee,, aq sendiri tengah cuba untuk menyeronokkan diri dalam physics nie,, hhehehe,,, bukan ape la,, physics and chemist munk kene banyak hafal n faham,, biasa lah kan,, macam maths gak, dia ada formula sendiri,, so, kene lah pandai! hehehe,,, homework??? mak oi,, jangan cerita la,,, banyak eh,, hahaha,,, da nama p0wn budak belajar,, ghee~~ ok lah,, ada kerja lah! 

TILL THEN! BYE! <3

Terima kasih atas kesudian membace entry yang ntah pape nie,, XD

January 01, 2011

EPPY NEW YEAR!

woit2! seperti yg tertere di tajuknya, EPPY NEW YEAR 2 sumer! hahaha,,, seperti biase law new year msty ader azam bru an?? mmm,, azam yer? ape yerp,, ntah la,, hahaha,, sok udah kne blek oztel,, cmno ek?? haish,, bermule lah idop sye di WATANIAH! tmpat yg pleng 'aman dan damai' sekali,, weekk! hahaha,, taon nie bak kate owg taon 'honeymoon' tok form 4,, hahaha,, bnyak la ko punyer honeymoon,, law lingkup naye je,,  hahaha,, i'm very happy with my end of this year! hehehe,, sbb nyer?? sbb nyer orang yang saye sayang selalu text n kol saye,, saye x tau la die suke saye o x tp saye eppy gler babeng la,,, hahaha,,, ope ktowg dapat frenz 4 ever,, aq sayang gler kot kt die,, huhuhu,, ope ktowg eh2, bkn ktowg dua je,, ktowg sumer dpt success lam year 2011 nie! YEAH! chaiyok2! (tetibe semangat lak,, hahahaha,,) ok lah,, ope korang2 p0wn enjoy yer taon nie!
Terima kasih atas kesudian membace entry yang ntah pape nie,, XD

JajahanMisslieya