November 18, 2011

asrama puteri melayu

assalamualaikummm!!!

nie nak habaq mai nie! semalam kan lieya kan dengan kan ceq yah kan pergi oztel, seremban! hahaha,,, best best best,, hehehe,, ginie,, mule2 nak sampai awal p lieya lambat lak,, yela,, jauh sangat,, nak wat camne an?

 <<--- nie lah susah nyer naek KTM,, haahaha,, lambat je selalu,,





hehehe,, lieya sampai seremban dalam kol 2.20 cam tu lah,, si piyah da beseng2 da sebab kene tunggu sorang2 ,, da la lame lak uh,, hehehe,, mintak maaf ye ceq yah,, hehe,, then, turun je KTM terus pecut pergi Parkson and jumpe piyah kat pintu depan,, hehe,, then, terus pergi KGV,,


 tepat2 je sampai KGV, diorang baru je keluar,, pergh! terasa macam artis glamour jap! hehhe,, bukan perasan tapi tu lah,, tibe2 je budak2 nie( budak2 form 1) datang serbu kitorang kat luar pagar,, hahaha,, memang happy giler la tyme uh,,,, ghee~~ then, jumpe2 dengan wan muhd hafiz, ida sofia, shahizatul aini, n ramai lagi la,, seronok seronok seronok,, pas uh tibe2 hujan pulak,, kitorang naek bas angah pergi hostel pulak,, sampai je hostel, lieya cam , , , "piyah, nie ke hostel kite?"






seyesly, berubah giler,,, lawa nak mampos boley ark? hahaha,, mentang2 da menang ASAT, colourful hostel jadi nyer,, lawa lak uh,, siap ade pagar2 bagai lagi,, hahaha,, naseb badan la da keluar, asrama baru lawa,, huhuhu,, mule2 kitorang jumpe budak2 hostel kat wakaf bawah je,, konon nye tak berani nak naek dorm la bagai2,, hahaha,,, pas uh, kitorang ceroboh gak r kawsan dorm uh,, bak kate piyah, 'tak pe, kite p0wn dak hostel gak,' hahaha,, da lame tak buat jahat,, sekali sekale tak pelah an? hehehe,,, semua dorm kitorang masok ( err,, rase nye tak semua kot,, hehehehe) jumpe dengan budak2 hostel,,, pas uh lepak kat bilik riadah dengan budak2 form 3,, amboi,, mentang2 da akhir tahun, memaseng pegang fon,, ceytt,, hampeh tol,, hahahaha,,




<<--- first2 arrival dah snap sane sini,, ghee~~~ rindussss giler la kat dorang!














muke2 budak yang dah merdeka,, untonglah dah habis PMR,, hahaha,, lepas nie memaseng blah dari hostel la uh,, gud luck yaww! :D ----->>












 <<----- RINDU giler nak lepak plus gossip2 plus mengong2 dengan mereke2,, huhuhu,, :'( kalau dorang pindah, susah lah nak mem'bengong' dengan dorang,, :)














nie budak2 dorm 1A,, my ex dormmate,, giler best la korang,, sowi for everytink and thankz a lot for the memoirs we've been in,, ghee~~ even sekejap giler kite dapat jumpe an?? :) sayang korang,, :)
                                                                    ---->>




<<---lieya sayang giler lah dengan korang,, 3 tahun kan?? lame uh,, banyak sangat kenangan,, sowi selalu nyusah kan korang ek?? heee~~~ jangan lupe kan akaq awww! XD :')






dormmate terhebat dalam dunie lieya! ---------->>











gitu lah gamaknye,, sangat seronok n sangat rindu diorang,, mmm,, ntah bile2 lagi boley jumpe dengan dorang lagi,, yela tahun depan sudah SPM ye anda! hamek kau,, hahaha,, study study study,, huhuhu,, kawan saye buku la gamaknye,, hehehe,, ok la,, penat da nie,, hehehe,, bye2,,

p/s: silap la x dapat jumpe dengan kapten hostel uh si nady wady,, huh, rindu die nie,, hahaha,,

Terima kasih atas kesudian membace entry yang ntah pape nie,, XD

4 comments:

SAYA :) said... Reply Comment

huhuhuhu , kq liya mengantoikan form 3 ny . hahaha . x kesah pown :D

miss lieya said... Reply Comment

owh, x boley ek? hahaha,, chill la,, akq bg kbnaran,, hahaha,,,

NUR NADIAH ZULKEFLI said... Reply Comment

awwww.. terharu :')

misslieya said... Reply Comment

hahaha,, :)

JajahanMisslieya