December 11, 2011

lieya sayang kau


hai bloggers! sehat tak hari nie? :) lieya harap korang semua sehat2 ok? kalau rase saket2 badan tu cepat2 lah makan ubat,, tak lah melarat nanty okey? :)


mmm,, korang! macam mane ek nak lupekan orang yang kite sayang sangat2? mmm,, lagi2 die pernah jadik orang yang penting dalam hidup kite dulu,, lieya dah penat nanges,, habess dah stok aer mate lieya,, asyek2 keluar untuk die je,, hehe,, :') dah dekat setahun lebih dah lieya try untuk lupekan die,, kalau die, lieya tak tau la,, ala, lagipun die dah bahgie dah dengan budak tu,, lieya p0wn kenal dengan budak tu,, die baek je bagi lieya,, :) lieya rase syukur sangat sebab die tak lah menderite lagi macam dulu,, baguslah kalu dia bahagia,,, lieya suka dia dah bahagia sekarang,, kitorang p0wn still gak kawan,, just, lieya tak suke bile dia ngungkit balek pasal kitorang dulu,, memang lah lieya boley je gelak2 dengan die, tapi lieya bukannye kuat mane p0wn,, you should know that,, lieya dah penat lah nages,, kau p0wn dah bahagia,, tak payah lah kot rase nye kite cakap bende lepas lagi kan? lieya sayang kau as abang lieya je sekarang nie,, please! tolong lah anggap macam tu jugak,,, tolong? even susah tapi tolong ek? 

p/s: sowi lah merepek lak,, :')



Terima kasih atas kesudian membace entry yang ntah pape nie,, XD

2 comments:

Mazz Jer said... Reply Comment

nice post .. follow http://mymermaidstory.blogspot.com/

miss lieya said... Reply Comment

thankz :))

JajahanMisslieya